Babs Gons.
Babs Gons. Foto: Annaleen Louwes

BiebTalk met Babs Gons

vrijdag 17 september 2021 20:00 t/m 21:30

Vrijdag 17 september van 20.00 tot 21.30 uur houdt de Bibliotheek Bollenstreek in de Witte Kerk in Noordwijkerhout een BiebTalk met Babs Gons. Schrijver en performer Babs Gons treedt op met spoken word: de kunst om de woorden van het papier te halen en tot leven te brengen.

Babs Gons staat met haar werk op festivals, literaire programma’s, in musea, debatcentra en bibliotheken, draagt voor op radio en televisie en reist regelmatig met haar werk af naar het buitenland. Het bijwonen van een optreden van Babs Gons is een onvergetelijke ervaring. Ze dicht, ze vertelt, ze performt. In mei van dit jaar verscheen haar debuutbundel ‘Doe het toch maar’, een bundeling van teksten die ze eerder voor het podium schreef, aangevuld met nieuw werk.

Ze kaart maatschappelijke thema’s aan en speelt met de taal. “Taal is het mooist als iedereen en alles er welkom in is, als elke tongval, elk accent, schrift, gebaar, gevoel, elk gezicht er een plek in heeft”, zoals ze het zelf verwoordde in een recent interview in Trouw.

Kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl en kosten €12,50 voor leden en €15,00 voor niet-leden.

Locatie

  • Witte Kerk

    Dorpsstraat 7
    2211GA Noordwijkerhout