Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
  • Alles
  • (2)
    Cursussen en workshops

Politiek café met kamerlid Derk Boswijk

dinsdag 19 oktober 20:00 uur

Foto: Leonard Walpot

Op dinsdag 19 oktober vanaf 20.00 uur houden de CDA-afdelingen uit de Duin- en Bollenstreek samen met het CDJA Duin-en Bollenstreek (CDA-jongeren) een politiek café in Café Van der Geest in Noordwijkerhout. Het thema is de agrarische sector.

Hoofdgast van deze avond is Derk Boswijk, woordvoerder landbouw van de Tweede Kamer fractie van het CDA. Naast Derk Boswijk zijn Rik Pennings en Carl Hulsebosch namens de KAVB/LTO aanwezig net zoals de ‘’Bollenjongens’’ (bekend van de tv-serie) en zijn CDA raadsleden uit verschillende gemeentes in de Duin-en Bollenstreek ook aanwezig. 

Naast korte presentaties en vragen aan de sprekers is er op deze avond ook uitgebreid gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan aan de hand van een aantal stellingen.

Café van der Geest is te vinden aan de Zeestraat 7A in Noordwijkerhout. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. De organisatie stelt het op prijs wanner men van tevoren aangeeft of men komt. Dit kan door te mailen naar s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl 
deel deze activiteit

Locatie

Café Van der Geest
Noordwijkerhout
Zeestraat 7a
2211XA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.