Afbeelding

Zet de bloemetjes buiten met de VVV-NSL Bloemenwandeling

Algemeen

Atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse StrandLopers) organiseert zaterdagf 13 april in samenwerking met VVV Noordwijkerhout, de 10e editie van de Bloemenwandeling. Tijd om weer te genieten van mooie wandelroutes langs de meest kleurrijke bloemenvelden in de Bollenstreek. De bloemetjes staan al buiten.

Trek je wandelschoenen aan en geniet van de voorjaarsbloemen waar de Bollenstreek haar naam aan te danken heeft. Jaarlijks worden nieuwe routes speciaal voor jou uitgezet. Er is keuze uit drie afstanden: 10, 20 en 30 km. Alle wandelingen starten bij het VVV-kantoor, gelegen aan de Havenstraat 10 in Noordwijkerhout. Starten kan tussen 8.30 en 10.00 uur. 

Inschrijven voor deze kleurrijke wandeling via de NSL website: av-nsl.nl. Wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan uiterlijk 11 april in. Dit is inclusief routeboekje met kaartje, koffie/thee en een attentie na afloop. Er is een limiet aan het aantal deelnemers. 

Met vragen kun je terecht bij: inschrijven@av-nsl.nl

Hou je van wandelen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)wandelen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft!
Meld je vrijblijvend aan via wandelaars@av-nsl.nl.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. En aangesloten bij de Atletiekunie. Meer informatie over de NSL op de website av-nsl.nl.

Uit de krant