Ook weer carnaval met de Keiebijters

kokkerhout n Carnaval 2023 nadert weer met rasse schreden. Op de bedrijfslocatie bij Weijers Blooming Dahlia’s is het al een drukte van belang. Eigenaar Hubert Weijers heeft het pand schoon opgeleverd en de leden van de Keiebijters hebben met behulp van een grote groep vrijwilligers alle eigen materialen uit de opslag overgebracht naar de bedrijfslocatie. Alle materialen zijn na twee jaar opslag goed gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Beetje bij beetje veranderd de lege bedrijfshal weer in een echte feestlocatie!

Ook de Keiebijters hebben weer hun uiterste best gedaan om er een feestelijk programma van te maken met een mooi aanbod van artiesten. Op vrijdag 10 februari is Stichting Winterfeest Duin en Bollen te gast die haar tweede editie van het Winterfeest viert. Zaterdag 11 februari, een weekje vooraf, staat de partyband The Guilty Six op het podium. Op de familiedag zondag 12 februari is er voor de allerkleinste de Kidzshow van De Dikdakkers met een cowboy- en idndianen avontuur. Donderdag 16 februari krijgt Prins Chapeau officieel de sleutels overhandigd van Rivierduinen en Raamwerk. Aansluitend verzorgen de Havenzangers een optreden tijdens het Bewoners Regiobal. Op vrijdagavond 17 november treedt bij het Regiobal de coverband Mag het wat Zachter op. Na de grootse optocht op zaterdag 18 november zal op het Vriendenbal de 10-koppige partyband Amber Roots de aanwezigen trakteren op vele bekende covers.


Maandagmiddag 20 februari is er de Boerenbruiloft voor cliënten en bewoners. Zanger Bart Heemskerk gaat er op het podium samen met het boerenbruidspaar en alle cliënten een mooi feest van maken. Ook zal er een verassingsartiest zijn die middag, maar die houdt de vereniging nog even geheim. Maandagavond wordt er op het Prinsenbal een ouderwetse carnavalsavond verzorgd door de dj's Bart en Boris. Ook komt het trio van Helemaal Top nog een feestje bouwen. Op dinsdag 21 februari is de feestlocatie geopend vanaf 11.11 voor de traditionele Kokkerhoutse Kroegentocht en wordt het Vastenmiddag Feest gevierd. Aan het eind van de middag wordt het carnaval dan helaas alweer afgesloten met het traditionele Katverbranden. Alle feesten zullen verder muzikaal opgeluisterd wordt door een keur van blaaskapellen. Voor verder informatie kijk op: www.dekeiebijters.nl en de Facebookpagina.