Afbeelding
Foto: pr

Kaninefaaten zijn er klaar voor

Verenigingen carnaval

Bij Carnavalsvereniging De Kaninefaaten kriebelt het carnavalsbloed als vanouds! Iedereen staat te popelen om er een fantastisch feest van te maken.

“We tellen met heel Kokkerhout natuurlijk al af naar het carnavalsweekend, maar voor die tijd gaat er al goed gefeest worden”, laat Natasja Hogervorst van de communicatiecommissie weten. “Op zaterdag 4 februari is het eerste opwarmfeest, ‘2-weekies vooraf’ in De Tijdelijke Schelft. Om 21.00 uur begint deze feestavond en geloof me dat er gefeest gaat worden! Dj Mitchel, onze eigen Kokkerhoutse feest dj zorgt dat de avond meteen spectaculair geopend wordt. De live artiest op deze avond is Lamme Frans.

Op vrijdag 10 februari is het tijd voor de oudste jeugd om het dak van De Tijdelijke Schelft er af te feesten. Vanaf 20.41 uur openen de deuren en dan is er een bomvol programma met onder meer dj Bas, Jeffrey Parmentier en de Bankzitters langs. Aan de bar zijn de lekkerste alcoholvrije cocktails te koop en Prins Jubel en Prinses Emerald hebben nog leuke verrassingen voor deze avond in petto. Zorg dus dat je hier bij bent.

Op zaterdag 11 februari is als vanouds het opwarmbal ‘Weekie vooraf”. Dit feest staat altijd garant voor een bomvolle Schelft . En deze avond zijn er zelfs twee live optredens. 

De kaartverkoop voor alle feesten is gestart: 

www.kaninefaaten.nl/ticketshop