Politiebalie definitief naar Noordwijkerhout

samen n De publieksbalies van de politie Noordwijk zijn definitief samengevoegd met als doel om de dienstverlening drastisch uit te breiden en te verbeteren. Dat betekent dat vanaf nu geldt dat voor iedereen alle publieke dienstverlening geschiedt vanuit het gemeentekantoor, Herenweg 2, Noordwijkerhout. De balie in Noordwijk is vanaf nu definitief gesloten.

Door deze aanpassing kan de politie veel efficiƫnter te werk gaan en kan men de inwoners veel beter van dienst zijn. Zo wordt het aantal te kunnen verwerken aangiftes verhoogd van 14 per week naar 25 per week. Wil men aangifte doen dan zal men altijd eerst een afspraak dienen te maken. Dat kan via het politienummer 0900 8844.. Via de website van de politie kan dit ook online. De publieksbalie van de politie is open van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.


Herhaalprik

covid n De pop-up vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden in Noordwijk sluit vrijdag 27 januari. Op die dag kan tussen 12.00 en 16.00 uur voor de laatste keer een corona herhaalprik gehaald worden in de bieb aan de Akkerwinde 1a.

1355 mensen haalden op een van de negen eerdere prikmiddagen al hun herhaalprik op deze tijdelijke pop-up vaccinatielocatie, waar zonder afspraak (maar met geldig identiteitsbewijs) mag worden binnengelopen. De herhaalprik is voor iedereen die 12 jaar of ouder is en de basisserie coronaprikken heeft afgerond. Bovendien moet er minimaal drie maanden zitten tussen de laatste coronaprik of -besmetting. Iedereen die na 19 september 2022 een herhaalprik heeft gehaald, hoeft niet nog een herhaalprik te halen en is voldoende beschermd. Zie ook: www.ggdhm.nl.