noordwijkerhout n Alle kinderen uit het dorp waren afgelopen week welkom om op de Dierenhoeve hun schoen te zetten. Veel kinderen hebben hier gehoor aan gegeven en er stonden voor vrijdag 25 november een berg schoenen klaar om gevuld te worden.

Om 15.00 uur was het dan zover, Sinterklaas en zijn twee Pieten liepen ineens het terrein van De Dierenhoeve op. Voor de aanwezige kinderen een spannend moment. De kinderen kregen pepernoten en de Pieten vulden de kinderschoenen nog eens extra met speculaas koekjes en schuimpjes. 

Daarna konden de kinderen uiteraard Sinterklaas een handje komen geven en met hem op de foto. Ondanks de spanning vonden de kinderen dit erg leuk. De Pieten waren vooral rond aan het rennen en gek aan het doen, ook speelden ze tikkertje met de kinderen.

Rond 16.30 uur was het tijd voor Sinterklaas en zijn pieten om weer te vertrekken, zij werden onder een luid gezang uitgezwaaid. 

In het koffiehuis van de Dierenhoeve worden de sint-lekkernijen vers bereid, speciaal deze wintermaanden is er natuurlijk ook warme chocolademelk met slagroom staat en het nieuwe winterdrankje; alcoholvrije appelcider. Woensdag 30 november is het mogelijk om samen pepernoten te bakken met juffrouw As van 13.30 tot ongeveer 14.30 uur. Opgeven via beheer@dierenhoeve.nl.