Nancy Haanappel (links) en Riekie. | Foto: PR.
Nancy Haanappel (links) en Riekie. | Foto: PR. Foto:

Kringloop Goedkoopje steunt Ronald McD Huis

Noordwijkerhout n Eigenaar Riekie van Kringloopwinkel Goedkoopje aan de Dorpstraat 38C schonk vorige week een cheque van 434,98 aan manager Nancy Haanappel van het Ronald McDonald Huis Leiden. De kringloopwinkel heeft in oktober 2020 haar deuren geopend in Noordwijkerhout en is er erg trots op dat ze dit kunnen doen. Het geld wordt namelijk ingezameld middels een collectehuisje dat op de toonbank staat van de kringloopwinkel. Dus mede mogelijk gemaakt door alle klanten van de kringloopwinkel. 

De Ronald McDonald Huizen zijn door de Corona financieel hard getroffen, dus deze bijdrage is zeer welkom. 

Het Ronald McDonald Huis Leiden biedt ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen alweer bijna 30 jaar een ´thuis ver van huis´, op loopafstand van het LUMC.


Geen subsidies

Het Huis krijgt geen overheidssubsidies en is voor de exploitatie volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven, scholen, clubs en verenigingen. Een overnachting in het huis kost 15 euro per nacht per kamer, terwijl de werkelijkheid kosten 75 euro per nacht zijn. Kringloop goedkoopje is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 16.30 uur.