Toch nog Schelft

Noordwijkerhout n Wel niet, wel niet... het was nogal onduidelijk de afgelopen periode, maar hij gaat er dan toch komen.

De tijdelijke Schelft verrijst, zoals eerder in deze krant vermeld, aan de noordoostzijde tegenover de afgebrande Schelft.  Het bedrijf Spantech International SA mag de tijdelijke voorziening voor De Schelft realiseren. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. De accommodatie moet uiterlijk op 7 januari 2022 gerealiseerd zijn. Om bouwtijd en bouwkosten te besparen, mag deze tijdelijke Schelft wél aangesloten worden op aardgas.


Afscheid Welzijn

Noordwijkerhout n Medewerkers, huurdersorganisatie HBNZ, de Raad van Commissarissen, enkele wethouders van de gemeente en collega-corporatiebestuurders uit de regio hebben afscheid genomen van directeur-bestuurder Merlien Welzijn.

Welzijn heeft Woningstichting Antonius van Padua de afgelopen vier jaar bestuurd. Ze knoopte banden aan binnen de regio, met collega-corporaties en met zowel het ambtelijk als politieke hart van de gemeente. Er is een relatie met de huurdersbelangenvereniging HBNZ en Padua heeft nieuwbouw gerealiseerd in In den Houte (Bavo), Het Zilt en Schippersvaartweg.