‘Schijt je Rijk’

koeienfeest n Op Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Noordwijkerhout de eerste digitale editie van ‘Schijt je Rijk’.

Om 18.15 uur start de uitzending op YouTube waarbij om 18.30 uur twee koeien de wei ingaan en zal de winnende kavel ongeveer 15 minuten nadat de koeienvlaai is gedropt, bekend worden gemaakt.

Het spel is simpel. Kies een kavel in de kavelshop. Valt hierin de eerste koeienvlaai? Dan maakt de eigenaar kans op 350 euro of of één van de kleinere prijzen. Ook de kavels rondom het winnende kavel winnen een prijs. Een kavel kost 8,75. Op www.ovnwh.nl staat meer info.


Koningsbingo

balletjes n De Online KoningsBingo is dit jaar op dinsdag 27 april van 15.30 tot 17.30 uur. Deelname is voor iedereen vanaf 18 jaar. De kaarten kosten 12,50 euro. Daarvoor krijgen de deelnemers drie bingokaarten voor drie bingorondes en een loterijronde.

De presentatie is in handen van De Online Bingo via YouTube. In de eerste pauze zoeken zal contact worden gezocht met Omroep Max voor het uitbrengen van de Nationale Toost, in de tweede pauze kun kunnen deelnemers meedoen aan karaoke en in de derde pauze is er een zanger. Daarna volgt een loterij met leuke prijzen. Tijdens de uitzending is het mogelijk om te chatten en foto’s te delen waarmee later nog een extra prijs gewonnen kan worden. De volle kaart van de laatste bingoronde heeft een waarde van 200 euro. De kaarten zijn online te bestellen via www.ovnwh.nl. De verkoop stopt op 23 april om 23.59 uur. Deelnemers ontvangen een e-mail met alle informatie die nodig is om deel te kunnen nemen.