Halloween-actie in Moordwijkerhout

griezelen n Tijdens Halloween, op 31 oktober, wordt het griezelige Moordwijkerhout gehouden. Om deze dag naast griezelig ook veilig te houden in verband met de coronamaatregelen zijn aanpassingen gedaan aan het programma.

Het moordspel zal volledig online plaatsvinden. In teams van zeven wordt via Whatsapp een mysterie opgelost. Het team dat het snelst is, de minste hints nodig heeft en de meeste bonuspunten verdiend heeft, is aan het einde van de avond de winnaar. Dit wordt bekend gemaakt via de Facebook pagina van de NOV.

De pompoenwedstrijd is grotendeels online. Door te mailen naar moordwijkerhout@gmail.com is het mogelijk om mee te doen met een van de gratis workshops bij Greenhouse (28, 29, 30 of 31 oktober). Het is de bedoeling dat deelnemers een foto of filmpje maken waarbij ze ook zelf in beeld zijn met de eigen gemaakte pompoen. Het resultaat moeten ze doormailen vóór 20.00 uur naar moordwijkerhout@gmail.com. De jury laat rond middernacht weten wie de winnaar is. De verkleedwedstrijd gaat dit jaar helaas niet door. Kijk op www.nov.nu voor de laatste stand van zaken.