Een gediplomeerd verpleegkundige doet de check en op basis van de resultaten krijgt u een vrijblijvend en gratis advies. | Foto: pr
Een gediplomeerd verpleegkundige doet de check en op basis van de resultaten krijgt u een vrijblijvend en gratis advies. | Foto: pr

Gratis GeZZond Check

Zorg & Welzijn

Gezondheid is kostbaar, maar hoe gezond bent u eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer u bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd bent (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact). Maak snel een afspraak. Dit is de kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van uw gezondheid.

Met de GeZZond Check krijgt u een betrouwbaar beeld van uw gezondheid. Gediplomeerd verpleegkundigen checken uw cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk. Daarnaast worden ook het zuurstofgehalte in uw bloed (saturatie) en uw lengte en gewicht (BMI) nagekeken. Verder krijgt u een vragenformulier over uw gezondheid en die van uw familie. Op basis van de resultaten ontvangt u direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt uw privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

U kunt voor een GeZZond Check terecht in Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk en Sassenheim.

Voor meer informatie of een afspraak voor de GeZZond Check kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 - 409 32 23 of door een e-mail te sturen: ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u ook terecht op de website: www.marente.nl/check.

Uit de krant