Alzheimer Café op nieuwe locatie | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Regel op tijd wie uw belangen gaat vertegenwoordigen als u dat zelf niet meer kunt. Bij het Alzheimer Café op 13 november gaat het over deze zaken.
Regel op tijd wie uw belangen gaat vertegenwoordigen als u dat zelf niet meer kunt. Bij het Alzheimer Café op 13 november gaat het over deze zaken. (Foto: pixabay)

Alzheimer Café op nieuwe locatie

  Zorg & Welzijn

Het eerstvolgende Alzheimercafé is maandagavond 14 oktober in de tuinkamer van Munnekeweij in Noordwijkerhout. (Let op: afwijkende locatie!)

Bij het ouder worden is het niet vreemd dat het geheugen wat minder wordt. Je komt moeilijker op namen of vergeet wat je ook alweer boven ging halen als je de trap op bent gelopen. Maar wat is 'normale vergeetachtigheid' en wanneer moet je je zorgen gaan maken?

Linda Eleveld gaat hierover in gesprek met dokter Floris van Braam Houckgeest, specialist ouderengeneeskunde in opleiding.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer Café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Het adres van Woonzorgcentrum Munnekeweij is Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Meer info: 06 46033996.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>