Schouten geeft zelf ontworpen schoenen weg | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
De prijswinnaars (vlnr): Nienke, Coert, Jelle en Emma met hun eigen schoenontwerp. | Foto met dank aan Debby Schouten.
De prijswinnaars (vlnr): Nienke, Coert, Jelle en Emma met hun eigen schoenontwerp. | Foto met dank aan Debby Schouten. (Foto: )

Schouten geeft zelf ontworpen schoenen weg

  Zakelijk

Vier winnaars van de kleurwedstrijd 'Ontwerp je eigen schoen' ontvingen vorige week hun prijs uit handen van Debby Schouten, bij Schouten Schoenen in de Dorpsstraat. Enthousiaste reacties en blije gezichten toen de kinderen hun zelf ontworpen schoenen uitpakten en aantrokken.

In de winterperiode organiseerde Schouten Schoenen een kleurwedstrijd. Zij gaven schoenfabrikant Piedro de opdracht om de ontwerpen van vier winnaars als echte schoenen te vervaardigen. Enkele weken geleden kwamen de winnaars naar de winkel om hun voeten in de lengte en in de breedte op te laten meten. Met die gegevens kon Piedro de ontwerpen omzetten in echte schoenen. Van deze schoenen bestaat dus maar één paar op de wereld. De winnaars zijn dus in bezit van iets heel bijzonders.

Vorige week was het dan zover: het moment dat de schoenen klaar waren om uitgereikt te worden aan de kinderen die meegedaan hadden en tot winnaar waren uitgeroepen: de 3-jarige Emma uit Heemstede, de 5-jarige Coert uit Lisse, Jelle (10) uit Hillegom en de 11-jarige Nienke uit Leiderdorp. De kinderen konden niet wachten om hun nieuwe schoenen aan te trekken en liepen na de feestelijke prijsuitreiking met een trotse blik de winkel uit op hun eigen ontworpen schoenen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>