Guus van Kampen voor de zaak in de Havenstraat. | Foto: pr
Guus van Kampen voor de zaak in de Havenstraat. | Foto: pr

Slagerij Jan van Kampen bekroond met 4x goud

Zakelijk

lekker • Tijdens de slagersvakwedstrijden in Utrecht heeft Guus van Kampen namens slagerij van Kampen 4x goud in de wacht gesleept. De vakwedstrijd vindt om de drie jaar plaats waarbij een vakjury de ingezonden producten proeft en beoordeelt. "Het is altijd spannend wanneer de jury jouw producten proeft," laat Van Kampen weten.

Hij vervolgt: "Sinds een jaar werken wij met zout waar minder natrium in zit, dit is beter voor het lichaam. We hebben wel even moeten zoeken naar de juiste verhouding om de smaak hetzelfde te houden. Uiteindelijk waren wij tevreden en de klant ook! Nu onze leverworst en gekookte worst door de vakjury ook bekroond zijn met goud, geeft dat natuurlijk helemaal een kick." Naast de lever- en gekookte worst zijn de in Noordwijkerhout beroemde erwtensoep en huzarensalade ook gekeurd door de jury. Deze producten wisten de maximaal haalbare punten te halen en zijn bekroond met 'Goud met Ster'.

Korting gouden producten

"We willen natuurlijk dat iedereen onze gouden producten komt proeven. Daarom zijn de leverworst, gekookte worst, huzarensalade en erwtensoep komende twee weken met korting te verkrijgen."

Uit de krant