Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr

Onderscheiding Peter van Roode

  Verenigingen

Traditiegetrouw wordt de medewerker van het jaar onderscheiden tijdens de medewerkersavond van carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Deze kon helaas dit jaar niet doorgaan vanwege de maatregelen die van kracht zijn om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan.

Desalniettemin wil de vereniging het onderscheiden van 'de medewerker van het jaar' niet overslaan. Dit jaar gaat de eer naar Peter van Roode, al vanaf 2000 in de commissie Beeld-, Licht- en Geluid (afgekort BELG).

Daarvoor was hij actief bij het liedfestival. Uit handen van Prins ConfetSchie en Prinses Power! ontving Peter vorige week een oorkonde.

Prins ConfetSchie: "Naast alle medewerkers en carnavalsvierders wil ik namens de vereniging ook onze sponsoren danken. Zonder hun fantastische steun is het niet mogelijk om carnaval te organiseren in Kokkerhout. Sommigen van hen zitten nu wellicht in zwaar weer vanwege het coronavirus.

De Kaninefaaten onderstrepen dan ook graag de oproep: Steun de olokale ondernemer en koop lokaal! Laten we hopen dat we volgend jaar weer samen carnaval mogen vieren in ons mooie dorp."

Meer berichten