ODI klaar voor Moordweekend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
De uitvoeringen van het nieuwe toneelstuk zijn 22, 23 in de Schelft en 30 november in de Duinpan. | Foto: pr
De uitvoeringen van het nieuwe toneelstuk zijn 22, 23 in de Schelft en 30 november in de Duinpan. | Foto: pr

ODI klaar voor Moordweekend

  Verenigingen

Noordwijkerhout ♦ Is dat nou wel zo gezellig? Met allerlei vreemde (in twee opzichten) mensen een ontspannen yogaweekend volgen?

Niet iedereen kan het goed met elkaar vinden. Niet iedereen is met dezelfde doelstelling aan het weekend begonnen. Voeg daar een spoorloos verdwenen cursist, uitgevallen telefoons en mysterieuze klopgeluiden aan toe. Met deze ingrediënten willen de spelers van ODI hun publiek, onder leiding van regisseur Jeroen Kortekaas, een avondje ontspanning geven en lekker laten lachen. Het toneelstuk Moordweekend is geschreven door Carl Slotboom. De uitvoeringen zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in De Schelft en op zaterdag 30 november in De Duinpan, aanvang 20.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne's Feestshop, in De Zilk bij M-Kappers en in Hillegom bij Drogisterij Letschert. Reserveren kan via: www.toneelverenigingodi.nl .

Donderdag 21 november is om 20.00 uur een generale repetitie. Geïnteresseerden om toneelspeler te worden, of als vrijwilliger hand- en spandiensten te verlenen achter de schermen zijn welkom. Wel graag aanmelden via de mail: info@toneelverenigingodi.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>