Kaninefaaten-paren bekend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Kaninefaaten-paren bekend

  Verenigingen
Foto: met dank aan Paul Jansen

carnaval ♦ Bij het ter perse gaan van de krant was het 'elfde van de elfde'-feest van CV de Kaninefaaten in de De Schelft nog in volle gang. De prinsenparen moesten vooraf natuurlijk wel even hun outfit passen en op de foto.

Patrick van Schie (45) jaar, geboren in Noordwijk, draagt dit carnavalsseizoen de naam Prins ConfetSchie. Nadat hij 9 jaar een bestuursfunctie heeft vervuld bij de carnavalsvereniging is hij nu alleen nog lid van de dansmariekecommissie. Verder weet men hem te vinden voor diverse projecten zoals de onlangs gelanceerde digitale kaartverkoop.

De 39-jarige Sabrina van den Burg (de Pirus) is zijn prinses Power en is werkzaam als managementassistente bij Curium-LUMC.

Ze is geen lid van een commissie, maar draagt daar waar mogelijk haar steentje bij, onder andere bij de seniorenmiddag en de jeugdfeesten. Samen met hun kinderen Joey, Lara, Lynn en Luuk en de hulp van hun adjudanten Jan Aartman, Arjen Plug, Michiel Looijestijn, Barry Westdijk, Edwin Dobbe en Martijn van Eeden gaan ze er een gezellig, kleurrijk en krachtig carnaval van maken.

Bastiaan Lut zwaait samen met zijn prinses Rosalie Immerzeel dit seizoen de scepter over het Babyfaatenrijk.

Bastiaan is 15 jaar en zit in 4 VWO van het Northgo-college in Noordwijk. Zijn grote hobby is voetballen en dit seizoen speelt hij in de JO17-3 van VVSB. Zijn broer Jasper-Jan (20) is een oud-Babyfaat en actief bij de Werkgroep Oud Babyfaaten (WOB). Zus Rosanne (18) danste tot vorig jaar bij de junioren en senioren dansmariekes. Zijn ouders zijn Jan-Willem en Désiré Lut, beter bekend als Prins Tirol" en Prinses Alpine (2011/2012).

Prinses Rosalie Immerzeel is ook 15 en zit in 4 Havo van het Marecollege in Leiden. Ze is de jongste dochter van Ed en Laura Immerzeel en heeft een oudere zus Esmee (17). Rosalie en Bastiaan zijn al hun hele leven vrienden. In groep 4 van de Prinsenhofschool hadden ze al afgesproken, dat ze prins en prinses zouden worden van de Babyfaaten. Bastiaan: "Mijn opa was in 1983 Prins Jan Fazant en mijn vader was in 1984 Prins der Babyfaaten (Willem Fazant) en in 2011 Prins der Kaninefaaten." Samen met adjudanten Niels Duivenvoorde, Kane Heemskerk, Bouwe van de Krol en Thijs Heemskerk gaan ook Bastiaan en Rosalie er met alle Babyfaaten een heel mooi jaar van maken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>