De Sjaan wint 8.540 euro op tv | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

De Sjaan wint 8.540 euro op tv

  Verenigingen

Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc uit heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat vorige week werd uitgezonden op SBS6, 8540 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging.

Na een spannende strijd wist de muziekvereniging die is aangesloten bij de VriendenLoterij, het gewonnen bedrag van totale prijzenpot (50.000 euro) te claimen voor nieuwe uniformen voor de marchingband.

Jorrit de Bruin, bestuurslid van 'De Sjaan': "De marchingband van onze vereniging is toe aan nieuwe uniformen. De huidige uniformen zijn inmiddels ruim 20 jaar oud en de gaten vallen er letterlijk in. Deze uniformen zijn echter niet goedkoop. Deze prijs komt dus ontzettend goed terecht!"

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>