44e Jubileum boerenpaar der Kaninefaaten bekend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
carnaval

44e Jubileum boerenpaar der Kaninefaaten bekend

  Verenigingen

Tijdens het Boerenmatinee, zondagmiddag in Café van der Geest heeft het 44ste jubileum Boerenpaar hun verloving aangekondigd.

Net als andere jaren was er een spectaculaire manier om het nieuwe Boerenpaar bekend te maken. Helemaal nu het een jubileumpaar betrof, is groots uitgepakt. Bijzonder was dat niet één boer, maar een Boeren- en Boerinnenraad bekend werd gemaakt. Kokkerhout is diverse carnavalsgroepen rijk en allemaal hebben zij dit jaar een eigen Boer of Boerin van hun groep kandidaat gesteld. Het betroffen: Lia Raamsveld (Keilers): Aaltje van Co, van het Zilkse via Lis tot Kokkerhout, van groene vingers tot Keilervrouwtje, Arjan Hogervorst (Gexat): Johannes van Bert en Nel van het Westeinde van Gexat en fan van de Koetillers!Miranda Vink (FF Gauw): Miran van (Vok) Hopeloos naar Wist ik het maar en van St Victorschool naar Jillzkoningin van FF GauwStephanie de Groot (Drinkerbroeders): Steef van Harry Duif en Rob de Groko van Alchemilla in de poep tot aan paardenpraat. Nico Koomen (Koetillers): Nico van Piet van Cees van Victorwijk tot LangeveldSilvia Zuiderduin (Vriendinnengroep zonder naam): Silke van Kees en Ria van Noortukse tot Kokkerhoutse.

Hieruit werd tijdens de stunt de uiteindelijke Boer bekend gemaakt, maar ook zullen alle Boeren en Boerinnen dit jaar door het leven gaan als Boer of Boerin van hun eigen carnavalsgroep. Hier gaan we vast nog meer over horen de komende tijd.

Spannende strijd met muziek- en lichtshow

Tijdens het Boerenmatinee werden alle kandidaat Boeren en Boerinnen uitgenodigd op het podium alwaar zij de strijd met elkaar aan gingen om te zien wie de meeste geschikte Boer of Boerin zou zijn. Na een spannende strijd werd uiteindelijk de Boer bekend gemaakt. Vele Noordwijkerhouters konden niet wachten om te weten hoe dit af zou lopen en zijn daarom ook afgekomen op dit oergezellige matinee. 

Live op het podium werd Arjan Hogervorst bekend gemaakt als nieuwe Boer der Kaninefaaten. En niet lang erna stelde hij zijn Boerin voor. Het bleek niemand minder dan Charlotte Weijers. Samen maakten zij oertrots hun getuigen bekend:

Boer: Boer Arie Multiflora van Bert van Jan van Engel van Klaas van de BoerenkantAlias: Arjan Hogervorst

Boerin: Boerin Lot van Willem van Dieringerdurp tot Berry van de Schippersvaart. Alias: Charlotte Weijers

Getuige Boerin: Gerrit van Harry van bol op pot tot 't Langeveld

Alias: Gert Jan Hogervorst

Getuige Boer: Smiekie van De Harde Kern tot Gexat tot in 't Kockenhout

Alias: Annemieke Kocken

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>