After Party van Maestro in de Witte Kerk | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
| Foto: met dank aan Wendy Weijers/Blik op Noordwijk.
| Foto: met dank aan Wendy Weijers/Blik op Noordwijk. (Foto: bon)

After Party van Maestro in de Witte Kerk

  Verenigingen

De Maestro's en alle medewerkers waren vorige week nog één keer bij elkaar om het project Maestro 2018-2019 af te sluiten.

De Witte Kerk was maandag 2 juli 2018 de start van wat bleek een muzikaal feest. Hier hebben de Maestro's via een tennisbal kennis gemaakt met de eerste beginselen van het dirigeren. Veel oefenen en doorzetten zorgde voor geweldige prestaties en na een halfjaar voor de uiteindelijke winnares: Ria Vink. De onverwachte samenwerking met de Kaninefaaten op 12 januari bleek een groot succes en heeft gezorgd voor een mooie grande finale.
De Harpe Davids heeft gezorgd voor een blijvende herinnering in de vorm van een fotoboek. Deze werd op de avond uitgereikt aan de deelnemers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>