VVSB krijgt thuis pak slaag van ODIN'59 | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Jim Hulleman en Justin Valk.| Foto: Kees Kuijt, Orange Pictures
Jim Hulleman en Justin Valk.| Foto: Kees Kuijt, Orange Pictures (Foto: Kees Kuijt)

VVSB krijgt thuis pak slaag van ODIN'59

  Sport

Het debuut van de nieuwe trainer; Richard Plug, is verre van soepel verlopen. Tegen zijn oude ploeg werd VVSB met 1-5 afgemaakt. Jim Hulleman was met drie doelpunten de grote man bij ODIN'59, Sietse Brandsma zorgde voor de overige twee treffers.

Tekst: Stefan van den Burg

Vlak voor het einde van de wedstrijd zorgde invaller Yannick Bouw ervoor dat VVSB van de hatelijke '0' afkwam.

Trainer Richard Plug voerde direct twee opvallende wijzigingen door in de basiself. Zo stonden Justin Valk en Mo el Osrouti voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis, ten faveure van Tomas Arroyo en Yannick Bouw.

VVSB keek al snel tegen een achterstand aan. Het was Jim Hulleman die met een schot in de lange hoek voor de openingstreffer zorgde. Niet veel later schakelde ODIN'59 razendsnel om en was Sietse Brandsma de snelste van allemaal. Hij omspeelde de verdediging van VVSB en liet doelman Ruben Valk kansloos in de 1 op 1.

De thuisploeg moest even bijkomen van de snelle treffers van ODIN'59. Toch konden de mannen van Plug slechts mondjesmaat het doel van Joost Meendering onder vuur nemen. Enkel een poging van afstand van El Osrouti en een vrije trap van Loyd van der Wilden waren de mogelijkheden voor de Noordwijkerhouters. Aan de andere kant was bijna elke kans wel raak. Uit een vrije trap van Lars Boekel kopte Hulleman zijn ploeg naar de 0-3.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. ODIN'59 ging zeer effectief om met de kansen en zorgde nog net binnen het uur voor de 0-4 via een rebound van Brandsma. VVSB kreeg wel wat kansjes, maar Meendering bleek een grote sta-in-de-weg te zijn. Met nog een kwartier op de klok zorgde Hulleman voor zijn derde en voor ODIN'59 haar vijfde van de avond.

Het doelpunt vlak voor tijd van Yannick Bouw was slechts de eretreffer op deze zeer matige avond. Volgende week wacht koploper Sparta Nijkerk in Nijkerk. Opnieuw een flinke uitdaging voor VVSB.

Scoreverloop en opstelling

VVSB – ODIN'59 1-5: 7. Hulleman 0-1, 13. Brandsma 0-2, 36. Hulleman 0-3, 59. Brandsma 0-4, 76. Hulleman 0-5, 87. Bouw 1-5.

VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Justin Valk (78. Lulinho Martins), Peter Verhoeve, Rob Zandbergen, Tim de Rijk; Ties Evers, Frans van Niel, Mo el Osrouti (78. Wout Heemskerk); Felitciano Zschusschen, Loyd van der Wilden (63. Yannick Bouw).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>