BadmintonKlub ontvangt cheque Schipholfonds | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr
Foto: pr (Foto: )

BadmintonKlub ontvangt cheque Schipholfonds

  Sport

Het Schipholfonds wil sportief bewegen in de omgeving van de luchthaven Schiphol stimuleren en daarom reikt het fonds jaarlijks geld uit aan verenigingen uit de omgeving van Schiphol.

Afgelopen week mocht een afvaardiging van de BadmintonKlub Noordwijkerhout, samen met 25 andere verenigingen en organisaties uit de omgeving van Schiphol, na een interessante rondleiding een cheque ontvangen van het Schipholfonds om te besteden aan de aanschaf van een mooie shuttlemachine met verschillende automatische programma's om te helpen bij de (jeugd)trainingen.

De lokale vereniging is erg dankbaar voor de steun van het Schipholfonds en is voornemens om goed gebruik te maken van de shuttlemachine die dankzij het Schipholfonds aangeschaft kan worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>