VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Marcel van den Bos

VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis

  Sport

VVSB heeft de eerste wedstrijd na de carnaval direct in een zege omgezet.

Door Stefan van den Burg

Vincent van den Berg zorgde voor de snelle openingstreffer namens Excelsior Maassluis, waarna VVSB haar rug rechtte. Tommy Bekooij zorgde nog binnen het kwartier voor de gelijkmaker, waarna in de tweede helft Tim de Rijk voor de voorsprong zorgde. Lange tijd bleef het spannend door de toenemende druk van de gasten, maar Danny Bakker maakte daar een einde aan door in de slotminuten voor de bevrijdende 3-1 te zorgen. De kansen van VVSB kwamen voort uit open spel. De gasten uit Maassluis werden met name gevaarlijk uit dode spelsituaties. Met veel lengte in de ploeg was het vaak billenknijpen voor het doel van VVSB.

In de slotfase kon VVSB naar hartenlust counteren en was het Tommy Bekooij die voor de bevrijdende 3-1 kon zorgen. Echter stuiterde de bal net op toen hij wilde schieten waardoor de poging hoog over ging. Toch kon Sportpark de Boekhorst nogmaals gaan juichen. Het was Danny Bakker die een vrije trap schitterend over de muur en achter de doelman schoot en er zo voor zorgde dat VVSB eindelijk weer eens in eigen huis een overwinning kon vieren.

VVSB – Excelsior Maassluis 3-1: 2. Van den Berg 0-1, 11. Bekooij 1-1, 62. De Rijk 2-1, 89. Bakker 3-1.

VVSB: Valk; Fecunda, Arroyo, Zwart, Verlaan, Vijlbrief; Van Niel, De Rijk, Bakker; Martins (74. Van der Wilden), Bekooij.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>