Medaillesregen voor Judo Team Bollenstreek | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Medaillesregen voor Judo Team Bollenstreek

  Sport

De A-selectie van Judo Team Bollenstreek kwam zaterdag 12 mei in actie tijdens het Lentetoernooi in Wehl (Gelderland).

Dit toernooi is sterk bezet met topclubs uit het oosten van het land en Duitsland. "We komen natuurlijk in het hele land al verschillende topclubs tegen, maar tegen de topclubs uit het oosten van het land staan we niet zo vaak op de mat. Dit was dus een mooie gelegenheid om juist die clubs op de mat te ontmoeten", laat trainer Johan Zagers weten. Met heel sterk en tactisch judo wisten de judoka's tot de finales door te dringen.

De judoka's van het Judo Team Bollenstreek lieten zien dat ze grote stappen hadden gemaakt in het totaalplaatje (tactisch, technisch en conditioneel). Dit resulteerde in een derde plek voor Stefan Disseldorp en Bas Duivenvoorde. Een tweede plek voor Eva Hornsveld en Bram van der Voet. Een eerste plek was weggelegd voor Bas Verwer en Yannick Turk.

Op de foto, staand achter van links naar rechts: Bas Duivenvoorde, Wijnand Marks, Marijn van Staveren en trainer Johan Zagers. Op de voorgrond van links naar rechts: Yannick Turk, Stefan Disseldorp, Ryan van der Molen en Bram van der Voet.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>