Afbeelding

Aad en Piet Broekhof clubkampioen De Schelft

Sport

bridge ♦ BC De Schelft sloot vorige week het bridgeseizoen af met een gezellig slotdrive en de huldiging van de winnaars.

Clubkampioenen werden Aad en Piet Broekhof, gevolgd door Her Geerlings en Fred Warmerdam die tweede werden. De derde plek was voor het paar Sjoerd van de Werf en partner Hennie van de Zalm. Ook bloemen voor de topintegraal winnaars; Hennie en Thea ter Heide, terwijl Annemarie de Winter en Carla Haverkort de slemtrofee voor zich opeisten.

Het was voor de bridgeclub ook de laatste keer, dat zij in de locatie van BC de Schelft speelde. Met ingang van het nieuwe seizoen verhuist de club naar Puyckendam. De speelavond van maandag blijft hetzelfde. Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Aanmelden kan via Sjoerd van de Werf (sjoerd@bcdeschelft.nl). Het nieuwe seizoen start maandagavond 27 augustus 2018.

Zoals al eerder vermeld kunnen fervente bridgeliefhebbers deelnemen aan de zomerbridge, die na het succes van vorig jaar opnieuw georganiseerd wordt door de drie Noordwijkerhoutse bridgeclubs HJB, Gambri en BC de Schelft.

Vanaf 31 mei wordt gebridged op donderdagmiddag in Puyckendam. Vooraf inschrijven bij Sjaak Geerlings (sjaak.geerlings@gmail.com of bel: 06-22559225). Aanmelden op de donderdagmiddag om 13.00 uur kan ook nog. Inschrijven is ook individueel mogelijk: dan zoekt de vereniging een bridgepartner.

De Zomerbridgedrive op een rij:

• Start donderdag 31 mei iedere donderdagmiddag t/m 23 augustus

• Zaal open om 13.00 uur, spel begint om 13.30 uur

• Locatie: recreatieruimte van Puykendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout

• Inschrijfgeld: 5 euro per paar per keer, of 2,50 euro per persoon;

• Prijzen voor de hoogste score van de middag.

Uit de krant