BSO De Palmboom bij vv Van Nispen | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

BSO De Palmboom bij vv Van Nispen

  Onderwijs

Buitenschoolse opvang De Palmboom start 3 september bij voetbalvereniging van Nispen.

"Al bijna 10 jaar zijn wij actief in de opvang van jonge kinderen in De Zilk. De afgelopen periode zijn wij op zoek geweest naar een mogelijkheid om ons aanbod voor de basisschool kinderen verder uit te breiden," laten initiatienemers Martijn Geerlings en Koen Vermeulen weten.

"Na een aantal aangename gesprekken met Van Nispen's penningmeester Henk Jansen en voorzitter Tino de Groot is er een mooie samenwerking tot stand gekomen. De sportieve BSO gaat op dinsdag- en donderdagmiddag gebruik maken van 'De Spil' en veld 3. Het is een locatie waarin we geloven.

Om de samenwerking vast te leggen is er een overeenkomst tussen de voetbalvereniging en kinderopvang ondertekend. De nieuwe locatie wordt op 3 september feestelijk geopend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>