Instroomgroep bij basisschool De Regenboog | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
De Regenboog heeft onder andere problemen met het regelen van het klimaat. | Foto: GoogleMaps
De Regenboog heeft onder andere problemen met het regelen van het klimaat. | Foto: GoogleMaps (Foto: Google Maps)

Instroomgroep bij basisschool De Regenboog

  Onderwijs

Onderwijs ? Bij basisschool De Regenboog was aan het begin van het schooljaar bekend dat de kleutergroepen aan het einde van dit kalenderjaar de maximale grootte zouden bereiken.

Om genoeg aandacht te kunnen geven aan de nieuwe kleuters én aan de kleuters die nu al in groep 1 en 2 zitten, heeft het bestuur toestemming gegeven om vanaf januari 2019 met een instroomgroep te starten voor de jongste kleuters.

Hoe werkt een instroomgroep?

De kleuters die na de herfstvakantie naar school mogen, zullen in januari 2019 instromen in de instroomgroep. Tot die tijd worden zij (eventueel) opgevangen in de huidige kleutergroepen. Door een instroomgroep zullen de kleutergroepen vanaf januari dus niet verder groeien en nieuwe kleuters, die starten in de instroomgroep, hebben meer ruimte en meer rust om te wennen aan het schoolleven.

De instroomgroep loopt tot aan de zomervakantie. De kinderen van de instroomgroep gaan in september 2019 (het nieuwe schooljaar) naar groep 1 en worden verdeeld over de huidige kleutergroepen.

Ouders die hierover vragen hebben kunnen op woensdag 3 en 10 oktober binnenlopen bij de directie. Een afspraak maken mag ook. Alle ouders, waarvan de kinderen na de herfstvakantie vier jaar worden, zijn deze ochtend van harte welkom.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>