Een bakkie met... | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Leontine -De Buuf- van der Klugt is tonneprosser 2019. | Foto: vvv
Leontine -De Buuf- van der Klugt is tonneprosser 2019. | Foto: vvv (Foto: )
Een bakkie met...

Een bakkie met...

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekers ook de lokale inwoners van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In deze rubriek drinken bezoekers 'een bakkie' in het mooie pand van de VVV in de Dorpsstraat. Natuurlijk gaan ze op de foto en bovendien beantwoorden ze een aantal vragen.

Deze week: Leontine van der Klugt, alias De Buuf, Tonneprosser 2019.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben kunstschilder, heb een atelier aan huis. Dit jaar zal ik voor het eerst een gedeelte van mijn kunstwerken laten zien in het Willem Alexander Paviljoen van de Keukenhof. Hoe leuk is dat? Het gaat om mijn werk op plexiglas en is ook te zien op artemvivendi.com. En op een of andere manier moeten mensen altijd om mij lachen… Komt door een kronkel in mijn hoofd. Ik denk gewoon op een bepaalde manier.

Ben je een echte Noordwijkerhouter?

Zéker! Geboren en getogen. Mijn wieg stond aan de Dorpstraat 55

Wat is er allemaal zo leuk aan Noordwijkerhout?

In deze tijd van het jaar is de carnaval wel heel erg gezellig. De voorbereidingen voor de optocht, de verschillende feesten, het versterkt allemaal het 'wij-gevoel'

Wat kan Noordwijkerhout aantrekkelijker maken?

Er moet meer gelachen worden!

Wat moet je toch zeker nog een keer doen of zien in Noordwijkerhout?

Kom een keertje kijken naar het Tonneprossen. Hoewel… er passen er niet zo heel erg veel meer bij. Nieuwe collega Prossers zijn altijd welkom!

Wat wil je de lezers meegeven?

Lachen is het beste medicijn. Met de zon in je gezicht valt de schaduw altijd achter je! Het zou leuk zijn als jullie dit jaar een keer naar Keukenhof komen! Daar kunnen jullie mijn kunstwerken komen bewonderen.

Met wie zou je het liefste in 2019 een bakkie koffie willen drinken?

Sjaak van den Berg natuurlijk! Dan kunnen hij en ik bepalen hoe we het carnavalsbudget gaan uitgeven dit jaar. En Sjaak betaalt!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>