Op het bankie met… | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Op het bankie met...

Op het bankie met…

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekersook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In deze rubriek nemen bezoekers plaats op 'het bankie' dat voor het mooie pand van de VVV in de Dorpsstraat staat. Natuurlijk gaan ze op de foto en bovendien beantwoorden ze een aantal vragen.

Deze week vlnr: Piet Westerhout, Willeke Kouwenhoven en Aleid Post: het bestuur van de Stichting Noordwijks Nieuwjaarsconcert.

Waar komen jullie vandaan?

Alle drie zijn we geboren en getogen in Noordwijk en zitten op het bankie omdat we graag aan iedereen willen laten weten dat op 5 januari 2019 de 33ste editie van het Noordwijks Nieuwjaarsconcert gehouden wordt. Dit nieuwjaarsconcert zal extra feestelijk zijn vanwege de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout. Voorafgaand aan het Nieuwjaarsconcert van 17.00 uur tot en met 19.30 uur is de nieuwjaarsreceptie van de nieuwe gemeente Noordwijk. Het concert is in het Atrium van het NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, aanvang 20.00 uur. Aanmelden via: www.noordwijks-nieuwjaarsconcert.nl en is gratis.

Wat doen jullie in het dagelijks leven?

Piet: Ik geniet van mijn pensioen en mijn kleinkinderen en ik ben hoornist bij Crescendo. Willeke: ik ben gepensioneerd onderwijzeres en houd me bezig met muziek. Namens Harmoniekapel Crescendo verzorg ik blaasworkshops op basisscholen in Noordwijk en probeer op speelse wijze kinderen in contact te brengen met muziek. Ook geef ik blokfluitlessen op mijn oude school in groep 4. Ik ben hoornist bij Crescendo. Aleid: Ik werk bij de LOI als Senior Human Resource Medewerker. Mijn ontspanning vind ik vooral in het maken van muziek. Ik speel namelijk in drie orkesten, bij het KLM-orkest, bij Crescendo Sassenheim en Symfonisch Blaasorkest van Tata Steel.

Wat vinden jullie van Noordwijkerhout?

Heel gezellig! De mensen zijn aardig en vooral makkelijk in de omgang. Wij voelen ons welkom hier.

Wat is hier de leukste plek?

Bos, duin, bloemenvelden en de prachtige dorpskernen.

Wat kan Noordwijkerhout aantrekkelijker maken?

Niets! Het vriendelijke en open karakter moet vooral zo blijven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>