Op het bankie met... | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Op het bankie met...

Op het bankie met...

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekers of toeristen, maar ook de lokale inwoners van de gemeente graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In de wekelijkse rubriek Op het bankie met, nemen bezoekers plaats op het bankje dat voor het VVV in de Dorpsstraat staat en beantwoorden een aantal vragen.

Deze week: Stichting met je Hart Noordwijkerhout.

Zijn jullie echte Noordwijkerhouters?

Wij zijn echt "heul" Noordwijkerhouts!! Behalve Sabine, zij komt uit Tilburg. Maar voelt zich tegenwoordig, na ruim 10 jaar ook wel echt Noordwijkerhouts.

Waarom zitten jullie hier?

Omdat wij onze Stichting nog een keer onder de aandacht willen brengen. We organiseren veel mooie ontmoetingen voor de kwetsbare ouderen in ons dorp. We merken dat onze gasten onder elkaar ook meer contact krijgen, en dat is wat we willen. Verbinding. In november en december staat de restaurantactie weer op de kaart. We zamelen op deze manier geld in om deze ontmoetingen te organiseren. Iedereen kan in het dorp bij restaurants/winkeliers een donatie doen. Let op ons logo: 3 hartjes!

Wat doe je in het dagelijks leven?

Wij werken en hebben gezinnen. Daarnaast zetten we ons vele uren vrijwillig in voor de Stichting Met je Hart.

Wat vind je van Noordwijkerhout?

Noordwijkerhout is een warm dorp. Lekker kneuterig. Dat is wat we zo mooi vinden.

Wat is de leukste plek in het dorp of regio?

De witte kerk! Waar wij ook dit jaar weer ons kerstdiner voor ruim 80 gasten mogen organiseren. Dit jaar op 27 december!

Wat kan Noordwijkerhout aantrekkelijker maken?

Zich met zijn allen inzetten voor elkaar. En vooral inzien dat we ons inzetten voor een doel. En niet voor onszelf!

Maar eigenlijk is Noordwijkerhout daar heel goed in! Wat een mooi dorp, wat wordt er veel georganiseerd, en wat doet iedereen veel voor elkaar, en met elkaar. Prachtig!

Wij zijn vooral trots op ruim 45 vrijwilligers, op ons jonge dynamische enthousiaste team! Zij verdienen allemaal een groot compliment. Wat een enthousiasme, inzet, geduld, begrip. Echt fantastisch.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>