Op het bankie met... | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: vvv
Op het bankie met...

Op het bankie met...

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekers of toeristen, maar ook de lokale inwoners van de gemeente graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In de wekelijkse rubriek Op het bankie met, nemen bezoekers plaats op het bankje dat voor het VVV in de Dorpsstraat staat en beantwoorden een aantal vragen.

Deze week: Vrijwilligers van muziekvereniging St Jeanne d'Arc. Vlnr op de foto: (achter) Gerard Noppe, Lidia Noppe, Angela van der Togt, (voor) Thea van Schooten, Silvia Peschier, Jacqueline van der Klis, Piet Duivenvoorde en Peter van der Togt.

Waarom zitten jullie hier?

Wij willen de 'kerst- snuffelmarkt' van 7 en 8 december onder de aandacht brengen: een mooie markt met nieuwe en tweedehands spullen, kerststukjes, -kaarten en nog vele andere leuke hebbedingetjes. We kunnen nog spullen gebruiken, dus vandaar deze oproep: Breng spullen die in aanmerking komen naar de Parade, aan de v.d. Weijdenlaan 2a, iedere avond zijn we daar aanwezig! Gerard kan het eventueel op komen halen bij u thuis, even bellen naar: 0627525636.

Allemaal 'van hier'?

Niet allemaal 'echte' Noordwijkerhouters, maar in middels wel vele jaren verbonden aan St. Jeanne d'Arc en wie kent De Sjaan niet? Een grote muziekvereniging met majorettes, een harmonie, een marchingband, een slagwerkgroep, een 'seniorenorkest' en een leerlingenorkest.

Wat vinden jullie van het bankie?

Het bankie is super gaaf, en leuk voor de toeristen, maar…. wel een beetje hard, maar gelukkig is het maken van een foto zo gedaan.

Wat doen jullie in het dagelijks leven?

Naast gewoon werken zijn wij zijn nu druk bezig met het inzamelen en sorteren van tweedehandsspullen en tevens proberen we op alle mogelijke manieren om de kerst-snuffelmarkt goed onder de aandacht te brengen. De kerst-snuffelmarkt is op vrijdag 7 december van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 8 december van 09.00 tot 16.00 uur in De Parade.

Wat maakt het dorp aantrekkelijker?

Dat de dorpskern weer snel op orde is en de winkels weer een beetje bezet gaan worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>