Op het bankie met… | Noordwijkerhoutsweekblad
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225506&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Jos van den Burg. | Foto: vvv
Jos van den Burg. | Foto: vvv (Foto: )
Op het bankie met...

Op het bankie met…

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekers of toeristen, maar ook de lokale inwoners van de gemeente graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In de wekelijkse rubriek Op het bankie met, nemen bezoekers plaats op het bankje dat voor het VVV in de Dorpsstraat staat en beantwoorden een aantal vragen.

Deze week: Jos van den Burg, beter bekend als Jos Seijs

Bent u een echte Noordwijkerhouter?

Ja zeker een rasechte! Gebouwd in 1935 in ons dorp, zoals ook mijn ouders. Mijn vader was bakker en ook mijn moeder was destijds een bekende Noordwijkerhoutse!

Waarom zit u op het bankie?

Omdat het zo'n gezellig plekkie is. Het hoort echt bij de Witte Kerk in het centrum.

Wat doet u in het dagelijks leven?

"Ik ben vrijwilliger in de Munnikeweij, waar ik zeven dagen in de week ben te vinden. Ik help daar als vrijwilliger met het schenken van koffie en thee. Ik doe het graag!"

Wat vindt u van Noordwijkerhout?

"Noordwijkerhout is een gezellig dorp. Ik zou echt nergens anders meer willen wonen. Het is heerlijk en gezellig."

Wat is de leukste plek in het dorp of regio?

"De steeg, zoals we vroeger alles rondom de Witte Kerk noemden."

Wat kan Noordwijkerhout nog aantrekkelijker maken?

"Een mooi bejaardentehuis of seniorenflat boven de Digros. Deze oudere mensen zouden perfect zijn voor het centrum, zij geven namelijk ook geen parkeeroverlast."

Verf voor het bankie

In de wintermaanden krijgt het bankie een opknapbeurt, maar in de zomer staat het weer voor de VVV gevel. Meedoen aan deze rubriek kan nog tot en met week 47, daarna wordt het weer een ouderwets 'Bakkie-Met' in de winkel. Bakkie koffie, bakkie chocolademelk of bakkie thee. En natuurlijk op de foto, een voorstelrondje en vertellen over Noordwijkerhout! Meedoen? Mail de redactie of bel naar de vvv.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225506&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>