Afbeelding

Bakkie met...

Human Interest Een bakkie met...

vvv n De VVV is het centrale punt voor informatie over alle evenementen in en om Noordwijkerhout en De Zilk. Maar wie stappen er eigenlijk binnen, en waar komen ze vandaan? Tijd voor een paar vragen en een bakkie met:


Naam: Markus, Silke en Ferdinand Jobsky

Waar komt u vandaan?

Wij komen uit Duitsland, Wiehl – Bielstein, dichtbij Köln. Keulen en het Sauerland is natuurlijk heel bekend bij de Nederlanders. Veel mensen komen daar om te ski-en en te langlaufen. Het heeft een mooi berglandschap. Daar zie je dus ook veel E-bikes omdat je nou eenmaal met een elektrische fiets makkelijker de berg op gaat.

Wat brengt u hier (in de VVV)?

We komen elk jaar naar Nederland. Sinds 1980 hebben mijn opa en oma een huisje op Texel. We zijn echte Holland-liefhebbers! Mijn opa heeft destijds het huisje gekocht en elk jaar gaan we wel een paar keer naar Texel. We houden vooral van het Nederlandse Strand.

Deze keer hebben we al 2 weken vakantie gevierd in Beierern. Maar ja, daar is natuurlijk geen strand…. Dus… moesten we sowieso nog een keer naar de Hollandse kust. Noordwijk en Noordwijkerhout is dichterbij dan Texel en ook veel makkelijker aan te rijden. We hoeven niet met de veerboot enzo. Maar eerlijk gezegd vinden we het hier ook heel fijn. Het bevalt goed.

Welke folders heeft u meegenomen?

We hebben hier informatie gevraagd om de fiets te laten repareren. We hadden nieuwe banden nodig. Bij de fietsenmaker Van Dam waren ze heel behulpzaam.

Wat bent U van plan om te gaan zien/doen?

Vandaag gaan we jammer genoeg weer naar huis. We zijn hier graag en we komen vast snel een keer terug.

Ook meedoen aan deze rubriek? Of kent u iemand uit Noordwijkerhout/De Zilk of daarbuiten die het leuk lijkt om in deze rubriek te komen? Mail de redactie: redactie@noordwijkerhoutsweekblad.nl.

Uit de krant