Bakkie met… | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Een bakkie met...

Bakkie met…

  Huis & Geld

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen en bezoekers ook de lokale inwoners van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

In deze rubriek drinken bezoekers een 'bakkie' in het mooie pand van de VVV in de Dorpsstraat gaan ze op de foto en beantwoorden een aantal vragen. Deze week een 'speciaal bakkie met' met de vestigingsmanager Cilene Vriend, (47). Zij heeft besloten om na acht jaar toe te zijn aan een nieuwe stap in haar carrière en gaat met ingang van 1 maart haar talent inzetten als sales- & marketingmanager bij Landgoed Tespelduyn.

Celine: "Ik woon al 12 jaar in Noordwijkerhout en ben trots op mijn 2 pracht kinderen, Jason van 11 en Stef van 5 jaar oud. Ook al ben ik hier niet geboren en getogen: Noordwijkerhout en de Noordwijkerhouters zitten in mijn hart! Ik wandel graag en hou ook van skaten en binnenkort dus ook veel te zien op de golfbaan! In 2011 ben ik als Vestigingsmanager begonnen bij VVV Noordwijkerhout. Acht jaar werk ik hier al met veel plezier met een topteam van vrijwilligers. Maandag tot en met zaterdag staan we het hele jaar door van 10.00 tot 17.00 uur klaar voor bezoekers en bewoners om ze te informeren, inspireren en enthousiasmeren. We vertellen veel en vaak over de toeristische aanbieders, de lokale horeca en de vele evenementen en activiteiten welke het dorp rijk is.

Hoe kijk je terug op je tijd bij de VVV?

Superleuke, leerzame en waardevolle periode. Heel fijn samengewerkt met het team van vrijwilligers en alle participanten. Het contact met alle bezoekers heb ik ook als heel prettig ervaren.

Wat is een van de leukste dingen die hebt meegemaakt ?

Op woensdag 2 maart 2016 stond heel Noordwijkerhout en vooral de VVV op zijn kop. De uitstekende prestatie van VVSB, in de halve finale van de KNVB zorgde er voor dat er een ware VVSB-koorts ontstond waar het hele land van heeft mee kunnen genieten. Van Fox sport tot het NOS journaal, een Spaanse film-team, iedereen wist VVSB maar ook de VVV te vinden. We stonden zelfs, als team van vrijwilligers zomaar op de voorpagina van de Telegraaf! Heerlijk!

Een moment van glorie om nooit te vergeten!

Waar ben je trots op?

We hebben veel bereikt met het letterlijk Noordwijkerhout op de kaart te zetten. Van de bekende kaartenmaker Falk zijn drie kaarten uitgebracht waar prominent aandacht voor Noordwijkerhout is. Een voor het wandelen een voor het fietsen en zelfs voor de auto, de kaart voor de Bloemenstreek. Het ontwikkelen van www.bloemenradar.nl, de 10.000stappen wandeling. En het varenBloemenstreek zijn toch wel de projecten waar ik het meest trots op ben!

Ben je eigenlijk een echte Noordwijkerhouter?

Ook al ben ik hier niet geboren en getogen: Noordwijkerhout en de Noordwijkerhouters zitten in mijn hart!

Hoe kan Noordwijkerhout nog beter op kaart komen?

Ik heb in die jaren er alles aangedaan om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Door creatief te zijn, met inzicht, doorzettingsvermogen en samenwerkingen met heel veel partijen is dit volgens mij redelijk gelukt. Ik laat het nu graag over aan de volgende VVV-Vestigingsmanager??

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>