De theaterklas van het Fioretti College in Hillegom. | Foto: pr
De theaterklas van het Fioretti College in Hillegom. | Foto: pr

Musical voor theaterklas

Cultuur

Voor het tweede achtereenvolgende jaar speelt de theaterklas van het Fioretti College Hillegom een musical. De theaterklas bestaat uit een groep leerlingen die er voor kiest om iedere week dans-, zang- en acteerlessen te volgen naast het normale lesrooster.

Na een periode van bijna tien maanden repeteren is de groep naar elkaar toe gegroeid en spelen zij de musical Time Out. Onder leiding van regisseur/docent Willem-Jan Kinds is hard gewerkt aan de voorstelling die zij vijf maal gaan spelen. Voor drie voorstellingen zijn kaartjes te koop.

Het verhaal gaat over tiener Robin die het, net als iedereen om haar heen, erg druk heeft. Dan wordt het haar teveel. Ze roept: "Stond de tijd maar stil!" en dat gebeurt. In de tijdloze vijfde dimensie blijkt al snel dat ze haar familie en vrienden mist. Om de tijd weer in gang te brengen moet ze opdrachten volbrengen. Voorstellingen op 28, 29 en 30 juni (aanvang allen om 19.30 uur) in het Forum van het Fioretti College, Vd Endelaan 5a Hillegom. Kaartjes kosten 2,50 zijn te reserveren op www.fioretti.nl.

Uit de krant