Afbeelding

ODI verdeelt de rollen

Cultuur

toneel ♦ Na wekenlang boekjes lezen, zoeken naar de juiste spelers en regisseurs is toneelvereniging ODI er weer in geslaagd om de rollen te verdelen over drie fantastische stukken. Tijdens een gezellige rolverdelingsavond op dinsdag 12 juni was het weer spannend voor iedereen. Welke rol krijg ik dit jaar?

ODI heeft gekozen om zowel in het najaar van 2018 als in het voorjaar van 2019 een komedie op te voeren. Er kan dus weer veel gelachen worden tijdens de voorstellingen. In het voorjaar zal ODI in samenwerking met toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk, naast in De Schelft in Noordwijkerhout, ook optreden in de Muze in Noordwijk. Dit is de tweede keer dat ODI samenwerkt met toneelvereniging HTIOS. Het kinderstuk in februari/maart is een spannend en grappig sprookje voor de jonge jeugd. In augustus brengt ODI ook weer haar jaarlijkse brochure uit, de ODIdon waarin meer informatie te vinden is over de te spelen stukken. Deze brochure is dan ook te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl.

De toneelvereniging zoekt voor komend seizoen nog versterking binnen de grimeploeg en binnen de decorploeg. Interesse? Mail dan even naar toneelverenigingodi@gmail.com

Uit de krant