Afbeelding
Foto: pr

Expositie van Gaynor Arts-Bentley in gemeentehuis

Cultuur

In het gemeentehuis is van 4 september tot en met 27 oktober een expositie van Gaynor Arts-Bentley uit Lisserbroek te zien.

De expositie bestaat uit kleurrijke realistische schilderijen en pentekeningen van bekende gebouwen uit de Bollenstreek.

Arts is geboren en Engeland.

Tekenen en schilderen is haar passie. Vanuit haar interesse en liefde voor kunst is zij vanaf haar vroege kinderjaren begonnen met tekenen en schilderen.

Haar schilderijen zijn divers en realistisch.

Met acryl schildert ze portretten en gebruik makend van kalligrafisch inkt maakt zij pentekeningen van huizen, portretten,dieren en ander geliefde objecten. In het gemeenthuis is een deel van haar werk te zien: kleurrijke schilderijen van de natuur en realistische onderwerpen. Verder zijn er pentekeningen van karakteristieke huizen en bekende gebouwen uit de Bollenstreek zoals Kasteel Keukenhof, 't Huys Dever, de Agatha Kerk en de Nieuwe Kerk in Lisse te bewonderen. Gaynor exposeerde eerder in onder andere het Sociaal Cultureel Centrum de Meerkoet in Lisserbroek, de bibliotheken van Sassenheim en Lisserbroek en de VVV Lisse. Voor meer informatie over haar werken: www.gaynorart.nl.

Uit de krant