Foto: Tino Stulen
Foto: Tino Stulen

Op het bankie met...

Column

In deze wekelijkse rubriek nemen bezoekers van de VVV plaats op het bankie dat voor het VVV kantoor in Noordwijkerhout staat en beantwoorden een paar vragen. Deze week gaat het even anders dan anders, omdat er een bijzonder bankje in Keukenhof staat.

Cilene Vriend, vestigingsmanager VVV Noordwijkerhout neemt plaats op dit bankje bij Bart Siemerink, de directeur van Keukenhof.

"Keukenhof is een bijzondere plek! In de afgelopen weken hebben vele nationaliteiten op dit romantische bankje een foto genomen", laat hij weten. "Bezoekers uit meer dan honderd landen brengen deze weken een bezoek aan het park, rijden door de streek, fietsen langs de velden of staan aan de corsoroute. In de lente komt de hele streek weer tot leven. Keukenhof is dan ook van ons allemaal."

Bart Siemerink en Cilene Vriend zijn trots op de Bollenstreek.

"Keukenhof staat dit seizoen in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat is er nu romantischer dan genieten van prachtige klassieke muziek en dans tussen vele bloeiende bloemen in een historisch Keukenhof? Het zijn dé ingrediënten voor het bijzondere Romantiek in Keukenhof weekend op 12 en 13 mei. Verspreid over het weekend verrast Keukenhof bezoekers met uiteenlopende klassieke bezienswaardigheden en activiteiten. Zo spelen professionele musici van Nederlands topniveau, live muziek op verschillende locaties in het park."

Dit is het slotweekend in Keukenhof. Nog tot en met 13 mei mogen bezoekers op dit bankje in Keukenhofs Cupido garden een foto maken.

Volgende week weer een 'normaal' Op Het Bankie met...

Ook meedoen met deze rubriek? Heeft u iets te vertellen over ons mooie dorp, waarom woont u hier of waarom zou u hier willen wonen? Wat zijn de leukste plekken in het centrum en in de regio om te bezoeken? Laat het weten en laat u fotograferen op het bankie in de Dorpsstraat. Loop binnen bij de VVV of mail naar de redactie: redactie@noordwijkerhoutsweekblad.nl

Afbeelding

Uit de krant