Afbeelding
Foto: pr

Lionsclub organiseert eerste Santa Walk

Algemeen

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg houdt vrijdag 15 december de eerste Santa Walk in Rijnsburg. Er zullen naar verwachting honderden kerstmannen door het dorp lopen, dwars door de deelnemende bedrijven, verenigingen en instellingen. Niet alleen een wandeling, maar een ‘beleving.’

De route is ongeveer 4 kilometer lang, dus voor jong en oud goed te wandelen. Deelnemers halen hun kerstmanpak op bij Grandcafé Noordeinde en beginnen daarna bij de Flora Band. Multisport verzorgt daar de muzikale warming-up. Vervolgens wandelen de kerstmannen door de nieuwe sporthal van korfbalvereniging Madjoe en langs de jachthaven Marina Rijnsburg naar de Smitshof. De route voert verder door enkele bedrijven, langs het Spinozahuis en door de Grote Kerk naar de Vlietstede. Daarna wandelen de kerstmannen naar de brandweerkazerne die er een sneeuwspektakel van zal maken en dwars door het Visser ’t Hooft Lyceum. 

Via Grandcafé Noordeinde lopen de kerstmannen terug naar de finish bij de Flora Band. In Grandcafé Noordeinde is ’s avonds een feestavond. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Katwijk. De Santa Walk start op vrijdag 15 december om 18.45 uur. 

Rond 21:00 uur worden de laatste kerstmannen terugverwacht bij de finish.

Tickets zijn online verkrijgbaar via: www.santawalkrijnsburg.nl.

Uit de krant