Afbeelding
Foto: Thea ter Heide - Vrolijk, archief

Kom naar het schaapscheerfeest

Algemeen

Op de Dierenhoeve is zondag 4 juni het jaarlijkse schapenscheerfeest.

De eerste schapen zullen rond 11.00 uur worden geschoren. Naar verwachting zal het scheren rond 15.00 uur afgelopen zijn. Naast het scheren van de schapen kunnen kinderen geschminkt worden en een leuk cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Kosten hiervoor zijn één muntje, welke te koop zijn in Het Koffiehuis. 

Knuffelen

De Dierenhoeve gaat om 10.00 uur open en sluit om 17.00uur. Dus voldoende tijd om ook de andere dieren te knuffelen en te bekijken. 

Zoals bekend heeft De Dierenhoeve nog een andere grote activiteit op de planning staan, namelijk de verhuizing naar de nieuwe locatie in de Engelse tuin. Voor 1 september is de officiële verhuizing naar de nieuwe en vaste locatie van De Dierenhoeve.  

Helaas is het nieuwe gebouw nog niet klaar, maar desondanks zullen alle dieren van De Dierenhoeve voor de laatste keer verhuizen en intrek nemen in de nieuwe dierenverblijven. Uiteraard een kostbare operatie. 

Opbrengsten ten goede aan de verhuizing

De vrijwilligers werken er hard voor om het voor de dieren weer zo aangenaam mogelijk te maken en wederom een mooie en fijne plek te creëren voor iedereen die De Dierenhoeve een warm hart toedraagt. Alle opbrengsten van Het Schapenscheren zullen ten goede komen aan de verhuizing, maar ook de dagelijkse inkomsten dragen bij aan het voortbestaan van De Dierenhoeve. 

De Dierenhoeve is ook op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen met de verhuizing of mensen die het leuk vinden om mee te werken op De Dierenhoeve. Ook is De Dierenhoeve op zoek naar enthousiaste tuiniers die mee willen werken aan het onderhoud van de Engelse en Franse tuin. Opgeven kan via beheer@dierenhoeve.nl.

Uit de krant