Afbeelding
Foto: pr

KBB zoekt parels

Algemeen

Kring Bedrijven Bloembollen streek (KBB) is op zoek naar de parels van de Duin- en Bollenstreek. Succesvolle bedrijven, groot en klein, die zich in positieve zin onderscheiden door bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijzonder personeelsbeleid, innovatie of opvallende prestaties.

De inschrijving is gestart, aanmelden kan tot 30 november 2022, daarna volgt een selectieprocedure met bedrijfsbezoeken en de uiteindelijke finale vindt plaats op 13 maart 2023.

Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award. Door Covid kon helaas de editie van 2021 niet doorgaan, des te gemotiveerder is de KBB-jury om op zoek te gaan naar de parels van bedrijven voor 32e editie van deze oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek.

Ambassadeurs van de KBB leggen uit: “Het is ontzettend belangrijk dat we als Bollenstrekers en als bedrijven in de Bollenstreek trots zijn op wat we hier met elkaar doen”, aldus Bart Siemerink. Sylvia Pennings vertelt: “De KBB-award is de perfecte manier om je bedrijf een podium te geven.” En wethouder gemeente Noordwijk Roberto ter Hark: “Ik ben onder de indruk van de innovatiekracht, de veerkracht en de betrokkenheid van de bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek.” Aanmelden kan via: award@kb-b.nl. 

Uit de krant