Afbeelding
Foto: PR

Hakuna Matata gaat los

Algemeen

Stichting Hakuna Matata ging vorig weekend weer los met hun theaterfestival Unlocked in een grote tent naast het parochiehuis in De Zilk.

Na de ingetogen jaren waarin we weinig mochten en zelfs enkele maanden in lockdown waren, gingen de deuren van de festivaltent naast het parochiehuis in De Zilk nu wagenwijd open. Het publiek kon op verrassende wijze beleven dat we UNLOCKED zijn en samen de vrijheid weer kunnen vieren. Bij de verschillende optredens stond vrolijkheid in de meeste gevallen voorop. Men kon bijvoorbeeld meezingen met een musical ‘Sing along’ maar ook werd er met een prachtig maar indrukwekkend optreden stilgestaan bij 75 jaar vrijheid die door corona niet groots kon doorgaan. Erg enthousiast werd het publiek van een hommage aan Annie M.G. Schmidt. Men zong spontaan mee met de bekende liedjes van haar hand zoals “Dikkertje Dap” en “Ja zuster, Nee zuster”. Origineel was de zelfgeschreven act “Zoom” waarin op komische wijze het online vergaderen tijdens de lockdown werd gepersifleerd. Na de voorstellingen werd er onder het genot van een drankje nog gezellig nagepraat over deze succesvolle uitvoeringen. 

Bij de verschillende optredens stond vrolijkheid in de meeste gevallen voorop. Maar ook werd met een indrukwekkend optreden stilgestaan bij 75 jaar vrijheid. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant