Vlnr: Richard van den Berg, Natasja Hogervorst, Wendy en Gerrit Rotteveel. | Foto:
Vlnr: Richard van den Berg, Natasja Hogervorst, Wendy en Gerrit Rotteveel. | Foto: Foto: wendy hogervorst

Natasja medewerker van het jaar

Algemeen

Tijdens een bijzonder gezellige tennis-, bbq- en medewerkersbijeenkomst van de Kaninefaaten, is vrijwilligster Natasja Hogervorst uitgeroepen tot medewerker van het jaar 2021-2022. 

Voorzitter Richard van den Berg: “Natasja is iemand die enorm veel doet voor onze vereniging. En voor je het weet is dat wel héél veel en moet je haar ook een beetje afremmen. Zij is eigenlijk de eerste medewerker waarvan we binnen het bestuur hebben gezegd: heeft ze niet teveel op haar bordje liggen? Maar ze is gewoon super enthousiast en uiteraard zijn we heel trots op en blij met haar.”

Prins Heen-en-Weer, Gerrit Rotteveel: “Je hebt deze benoeming dik verdiend. Ik heb je meegemaakt in diverse commissies en ik denk dat wij, als Kaninefaaten ons bijna geen betere medewerker kunnen wensen! Het bestuur en de leden van de vereniging hebben tijdens een bijzondere vergadering unaniem besloten dat jij wordt benoemd tot medewerker van het jaar 2021-2022, vanwege het feit dat je vijf jaar lid was van de projectgroep De Schelft en je inzet binnen de communicatiegroep waar je de pr rondom elk feest verzorgt. Je positieve inbreng wordt zeer gewaardeerd!” Natasja kreeg een oorkonde en een mooie bos bloemen.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant