Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Quirine Kamphuisen van Noordwijk Marketing en Arnoud Holst Trenit&eacute; van Metterwoon Vastgoed. | Foto: PR</p>

Quirine Kamphuisen van Noordwijk Marketing en Arnoud Holst Trenité van Metterwoon Vastgoed. | Foto: PR

(Foto: PR)

Nieuwe locatie voor VVV Noordwijkerhout

Binnenkort kunnen bewoners en bezoekers voor informatie en inspiratie over Noordwijkerhout, Noordwijk en omgeving terecht op twee nieuwe VVV-locaties. Begin juni zal VVV Noordwijkerhout openen aan de Havenstraat 10 in Noordwijkerhout. Hiervoor is afgelopen woensdag de overeenkomst getekend door Arnoud Nolst Trenité van Metterwoon Vastgoed en Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing. De verbouwing van het pand van VVV Noordwijk aan de Hoofdstraat 129 is bijna gereed, waarvan de opening gepland staat op dinsdag 8 februari aanstaande. 

De verhuizing van VVV Noordwijkerhout werd in de zomer van 2021 aangekondigd. Toen werd er gezocht naar een geschikte en centrale locatie om bewoners en bezoekers van informatie en inspiratie te kunnen voorzien. ‘Die prachtige plek hebben we gevonden aan de Havenstraat 10’, zegt Quirine Kamphuisen. ‘Uitkijken op de Witte Kerk en fietsknooppunt 80 voor de deur. De ideale plek waar we samen met onze vrijwilligers bewoners en bezoekers gastvrij kunnen ontvangen.’ Begin juni dit jaar opent VVV Noordwijkerhout aan de Havenstraat 10. Tot en met half mei zijn bewoners en bezoekers welkom in de huidige VVV aan de Dorpsstraat 8.

VVV Noordwijk

Wanneer de RIVM-richtlijnen het toelaten, zal VVV Noordwijk op 8 februari haar deuren openen aan de Hoofdstraat 129. Quirine Kamphuisen: ‘Na jaren zoeken naar een geschikte locatie wordt onze droom nu werkelijkheid. Een VVV in eigen beheer met ruimte voor onze backoffice van Noordwijk Marketing op een fantastische plek in de winkelstraat en heel dicht bij de zee en het strand. De afgelopen jaren zijn we enorm geholpen door het Genootschap Oud-Noordwijk, die het mogelijk maakte een fysiek informatie- en inspiratiepunt open te houden in Museum Noordwijk.’ De realisatie van VVV Noordwijk aan de Hoofdstraat is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk (TON). De benodigde verbouwing van VVV Noordwijk en VVV Noordwijkerhout vindt plaats onder leiding van Aad Warmenhoven, Maximus Bouw uit De Zilk. ‘Ons team is heel trots dat wij op deze manier mee kunnen bouwen aan de zichtbaarheid van al het moois in onze gemeente’, aldus Aad Warmenhoven. 

Ambassadeurs gezocht

Ben jij ook zo trots op de plaats waar we wonen? Weet jij waar je lekker kunt eten, waar het beste plekje aan het strand is en welke route je echt moet gaan fietsen? Voor onze prachtige nieuwe locaties van VVV Noordwijkerhout en VVV Noordwijk zoeken wij ambassadeurs die graag bewoners en bezoekers inspireren. Je werkt samen in een prettig team van vrijwilligers. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of reageer op de vacature. 

Meer berichten