Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Donatie van 10.000 euro voor Dierenhoeve

De Dierenhoeve heeft maandag 20 december met veel vreugde en dankbaarheid een donatie van 10.000 euro ontvangen van de Kringloop op de Herenstraat 63 in Voorhout.

Deze bijdrage zal geheel gebruikt worden om nieuw interieur aan te schaffen voor de loods. Er zijn lokkers nodig om de spullen van de gebruikers en personeel van De Dierenhoeve netjes in op te bergen. Koelkasten om de gesponsorde groenten en fruit netjes in te bewaren. En nieuw gereedschap te gebruiken door de vrijwilligers en de leerlingen van Limes.

“De Dierenhoeve gaat de komende weken verhuizen naar een tijdelijke plek aan de bouwweg. Er komt een Romneyloods aan de Bavosloot, en aan de voorzijde een directiekeet wat voor een jaar gaat functioneren als Koffiehuis. Het zullen drukke maanden worden, waar we alle hulp bij kunnen gebruiken”, laat Astrid Warmerdam, voorzitter van het bestuur, weten.

Dit is al de derde keer dat De Dierenhoeve ondersteund wordt door Stichting Kringloop Herenstraat 63. De Kringloop heeft een donatie gedaan aan de Dierentaxi en aan de Engelse Kas die geplaatst zal worden bij de nieuwe Dierenhoeve naast de Engelse Tuin. 

De Kringloop is 23 november 2017 met 23 vrijwilligers gestart aan de Herenstraat te Voorhout. De doelstelling is om zich in te zetten voor goede doelen in de gemeente Teylingen en de randgemeenten. Ze zijn nu vier jaar verder en er is al een bedrag van 130.000 euro aan verschillende doelen geschonken. Goede Doelen kunnen een donatie aanvragen en dan wordt er door de vrijwilligers gestemd of dit gehonoreerd wordt. De aanvraag van De Dierenhoeve is met 90 procent van de stemmen goedgekeurd! Dit geeft aan dat De kringloop De Dierenhoeve een zeer warm hart toedraagt. De Kringloop krijgt de spullen aangeleverd vanuit de gehele bollenstreek. Alles wordt nagekeken en schoon gemaakt voordat het de winkel in gaat.

Meer berichten