Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: PR

Inwoners uit de Bollenstreek steunen lokaal verenigingsleven massaal

De afgelopen weken hebben bijna 5.000 inwoners uit de Bollenstreek via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 218 doelen en projecten waaruit men kon kiezen, al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op een ondersteuning. De bank verdeelde dit jaar € 100.000 met Rabo ClubSupport. 

Na het tellen van alle stemmen bleek Bloemencorso Bollenstreek als grote winnaar uit de bus te komen. Zij ontvangen € 3.500,- vanuit Rabo ClubSupport voor de aanschaf van nieuwe onderstellen voor de praalwagens. Maar er waren veel meer winnaars. Zo ontving de atletiekvereniging N.S.L. uit Noordwijkerhout een bijdrage voor de aanschaf van infrarood panelen en Cultuur Verheft uit Voorhout kan aan de slag met de organisatie van hun 75-jarig jubileum. Het totale overzicht is te bekijken op Raboclubsupport.nl. 

Actief verenigingslid zorgt voor betrokken buurt 

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vertelt Ferry Huurman van Rabobank Bollenstreek. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 30.138 clubs zich landelijk opgegeven. In de Bollenstreek hebben 218 verenigingen zich aangemeld en hebben bijna 5.000 leden hun stemmen uitgebracht. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging. 

Het totale overzicht en meer informatie vind je op Rabobank.nl/clubsupport

Meer berichten