Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>De voorstelling &#39;Vrijheid: Niet te stoppen&#39; is volgende week zaterdagavond en zondagmiddag te zien in de Muze. | Foto: PR</p>

De voorstelling 'Vrijheid: Niet te stoppen' is volgende week zaterdagavond en zondagmiddag te zien in de Muze. | Foto: PR

(Foto: )
Cultuur

Bloom is opgelucht

De zangers en zangeressen van Popkoor Bloom beleefde vorige week een aantal spannende dagen toen de berichten kwamen over sluiting van de theaters voor twee weken. Gelukkig bracht de persconferentie van 12 november duidelijkheid; de theaters mogen open blijven. De voorstellingen die gepland staan voor 27 en 28 november in theater De Muze gaan dus door.

Na maanden van intensief en hard werken staat de voorstelling als een huis. Het is het eerste theaterconcert van Bloom in haar 14-jarig bestaan. Meer dan 80 mensen werken er aan mee. Zangers, musici, dansers en technici; iedereen is er klaar voor. En daarom enorm opgelucht en blij met het door het kabinet genomen besluit om de theaters open te houden.

Op de website van de Muze staat alle informatie over coronamaatregelen tijdens het bezoek aan het theater. Iedereen moet een geldige QR code laten zien bij binnenkomst. 

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij het VVV Noordwijkerhout. De voorstelling is zaterdag 27 november en begint om 20.00 uur. Ook zondag 28 november is er een voorstelling: aanvang 14.00 uur. Reeds gekochte kaarten van 14 en 15 maart 2020 zijn nog altijd geldig.

Bloom heeft vacatures in de bas en tenor partij. Aanmelden kan via info@popkoorbloom.nl of www.popkoorbloom.nl

Meer berichten