Afbeelding
Foto: PR

123Kartonnendozen steunt Noordwijkse horeca

Algemeen Kort nieuws

Liselore koole en Jan Willem Koole, de twee eigenaren van 123 Kartonnen Dozen vinden het hartverscheurend hoe de lokale ondernemers wederom worden getroffen door de coronamaatregelen.

De ondernemers hebben het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad en wederom door de vernieuwde maatregelen worden ze weer getroffen. Om iets terug te doen willen zij de lokale ondernemers ondersteunen, hierdoor stellen zij 15.000 Kartonnen dozen voor to go maaltijden boxen gratis beschikbaar. Het is misschien iets kleins, maar ze proberen iets terug te doen voor de medeondernemers en dorpsgenoten. 

“Wij als persoon en met ons bedrijf vinden het belangrijk om elkaar te steunen in deze moeilijke en rare tijden. In onze branche is het erg druk geweest de afgelopen periode, omdat deze ondernemers het enorm zwaar hebben gehad en wederom een onzekere periode tegemoet gaan. Willen wij ze helpen en laten zien dat we aan ze denken. Ook hopen wij andere te motiveren deze ondernemers te steunen op wat voor manier dan ook.”

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant