Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Drie kandidaten voor dit prinsenschap strijden om de titel: &lsquo;The Masked Singing Prince&#39; | Foto: pr</p>

Drie kandidaten voor dit prinsenschap strijden om de titel: ‘The Masked Singing Prince' | Foto: pr

(Foto: pr)
carnaval

Nieuwe prinsen in de Leeuwenhorst

Carnavalsvereniging de Kaninefaaten houdt haar gala-avond op de 11e van de 11e in NH Leeuwenhorst. Een avond die sinds het ontstaan van de carnavalsvereniging in het teken staat van het bekendmaken van het prinsenpaar.

Tijdens de gala-avond presenteren de Kaninefaaten hun 62e Prins der Kaninefaaten. Er zijn optredens van de dansmariekes, blaaskapel de Koetillers, Samantha Steenwijk en andere artiesten. 

De vele vrijwilligers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om heel veel kostuums, toneelattributen, en allerlei versierselen op tijd af te hebben. Met de nieuwe ‘aankleding’ in deze feestzaal, wordt het weer een feestje als vanouds. Maar ... toch niet helemaal. Door de nieuwe Corona-richtlijnen kunnen er maar een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn. Heel jammer dat er veel inwoners van Noordwijkerhout daardoor niet aanwezig kunnen zijn. Daarom zorgt de carnavalsvereniging ervoor dat de avond ook te volgen is vanuit de huiskamers. Via de www.kaninefaaten.nl wordt de avond live uitgezonden. 

“Je wordt niet zomaar de prins van de Kaninefaaten”, laat Paul Jansen, voorzitter van de communicatiegroep weten. “Drie kandidaten voor dit prinsenschap strijden om de titel: ‘The Masked Singing Prince’. Onherkenbaar verkleed moeten zij met hun zangkunsten een deskundige jury overtuigen. Met wat hilariteit en carnavaleske details, zal het meest charmante optreden beloond worden.”  Tijdens deze avond vindt ook de bekendmaking van de 55e prins der Babyfaaten plaats. En dat zal de start zijn van een extra feestelijk 5 x 11 carnavalsjaar. Er staan vele mooie jeugdfeesten gepland voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarbij kan de jeugd uit Noordwijkerhout en omstreken uitkijken naar hopelijk een fantastisch carnaval. 

Op donderdag 11 november is iedereen vanaf 18 jaar, in gepaste kleding, met een toegangskaart én een corona-bewijs vanaf 18.30 uur welkom bij NH Leeuwenhorst aan de Langelaan 1. De festiviteiten starten om 19.30 uur. Dat is eerder dan gebruikelijk. Kom dus op tijd.

Geen toegangskaart en toch nieuwsgierig? Volg dan de avond live, vanaf 19.30 uur op www.kaninefaaten.nl.

Meer berichten